Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Agnieszka Witkowska Agnieszka **** IZA666 (1629 niezalogowanych)
650 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
ogórki są w eurocash, tylko często półka pusta pod koniec weekend'u
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
Ja niestety tylko raz w miesiącu w sobotę jeżdzę jakby jakaś dobra duszyczka z Bekkestua albo okolic jechała w tygodniu i by mi kupiła kiszone była bym happy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Anetka82)
Wiking
Wczoraj kupiłam kiszone ogórki u Turka i są nawet dobre.Polskie oczywiście: - ). Cena też chyba ok.. Chociaż pewności nie mam, bo za krótko tu jestem. : - ) (30kr za słoik 900ml).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
u jakiego Turka ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
Sklep spożywczo-przemyslowy, prowadzony przez Turka : - ) Myślałam, że to dosyć powszechny sklep, ponieważ mają bardzo duży wybór warzyw, owoców itd., itp. i dodatkowo niskie ceny. Robię zakupy w Remie 1000 zazwyczaj, a u Turka bywa trzy razy taniej niż tam, więc chyba się opłaca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
ja wiem o jakich turkow chodzi , tylko, ze nie kazdy ma np. ogórki kiszone zazwyczaj mają polskie jedzenie ale tez nie w kazdym dlatego pytalam gdziek onkretniej kupulaś ogorki kiszone korniszone można wszedzie znależć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
Nordstrand. Jaka ulica dokładnie to nie wiem: - ). Będę tam jutro to sprawdzę i dam znać. Jeśli nie znajdziesz tego sklepu lub nie będziesz miała po drodze, służę pomocą: - ). W miarę możliwości oczywiście : - )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
InezPawlowska napisał:
ja wiem o jakich turkow chodzi , tylko, ze nie kazdy ma np. ogórki kiszone zazwyczaj mają polskie jedzenie ale tez nie w kazdym dlatego pytalam gdziek onkretniej kupulaś ogorki kiszone korniszone można wszedzie znależć

kurde... Ty wyjdz z domu czasami... turek pakis... sklepy warzywne i mydlo i powidlo - prowadzone przez tych takich kolorowych... na zewnatrz pmonidory salata itd.... w oknach reklamy mycall chilimobile czy chessa... pelno ludzi zawsze.... w bekkestule tez masz... obok noredei... na sandvice, na haslum... co kilka kilometrow przynajmniej jeden...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
InezPawlowska napisał:
KIszone ogórki na Szwecji? GDZIE? bo widziałam tylko korniszone w słoiku z Rolnika

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
jan gal
(jano73)
Nowicjusz
dokładnie takie są w eurocash u ale jak kolega napisał często w weekend są półki przebrane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok